Beosztás készítése

A Beosztás modulban a rendszerben vezetett felhasználóinkhoz beosztást készíthetünk. A dolgozó beosztása gombra kattintva beállíthatjuk, hogy melyik felhasználót, milyen dátumra/dátumokra szeretnénk beosztani.

Első lépésben a beosztás készítésének megkönnyítéséhez létrehozhatunk Műszakokat a Beosztás/Műszakok modulban, amik megkönnyítik a kezdő és befejező idők beállításák, illetve Feladatköröket a Beosztás/Feladatkörök modulban, amik segítségével órabért rendelhetünk egy beosztott munkanaphoz. Amennyiben több üzlet tartozik egy előfizetéshez, minden üzletben szükséges létrehozni külön-külön a műszakokat és az órabéreket is.

Az összesített munkaidő táblázatot a Statisztikák/Fizetések modulban találhatók. Ehhez létezik egy plusz jogosultság is, hogy egy alkalmazott csak a saját fizetését láthassa.

A táblázat fejlécében dátumra, vagy az első oszlopban a felhasználóra kattintva gyorsíthatjuk a beosztás létrehozását létrehozását. A szűrők beállításával automatikusan kiválaszthatjuk a Dolgozó beosztása felugró ablakban az alapértelmezetten kiválasztott opciókat.

Lehetőség van több dátumra is beosztani az alkalmazottat a Több dátum gombra kattintva. Ekkor megjelenik egy dátumválasztó, aminek segítségével ismétlődő beosztást is készíthetünk.

A beosztáshoz nyomtatási nézet is elérhető, amit a CTRL+P gombok megnyomásával hozhatunk elő.