Szekrénybérlés eladása

Amennyiben van létrehozva szekrénybérlés típus az üzletünkben és a pénztárban engedélyezve van a szekrénybérlés értékesítése, abban az esetben az eladás ablakban megjelenik a szekrénybérlés lehetősége.

Vendégprofilon a szekrénybérlés típus vonalkódját leolvasva, vagy az eladás gombra kattintva adható el szekrénybérlés a vendégnek. A szekrénybérlés típusának kiválasztása után megfelelő jogosultsággal lehetőség van a szekrénybérlés dátumának módosítására, illetve a bérelt szekrény kiválasztásra.

Tartozásba helyezés vagy fizetés után a bérelt szekrény megjelenik a vendég profilján külön táblázatban. A táblázatban szintén jogosultsággal módosítani a lejárati időt, illetve a bérelt szekrényt is. A bérelt szekrény kiválasztható kulcstartó leolvasásával is.

A bérelt szekrény hasonlóan műküdik a belépéssel lefolglalt szekrényekhez, más vendégeknek nem jelennek meg a választható szekrények listájában, illetve az Üzletkezelés / Szekrények modulban is megjelennek külön BÉRELT felirattal. Szekrény módosításakor is leolvasható kulcstartó a gyorsabb kiválasztás érdekében.